Groepen

Binnen Jong Nederland Zeilberg hebben we 4 verschillende groepen verdeeld op leeftijd.

  • Dauwtrappers 4-7 jaar
  • Bosrakkers 8-10 jaar
  • Banditos 10-13 jaar
  • Kampioenen 13-17 jaar

Lijkt het je leuk om te komen kijken bij een van onze groepen? dan ben je van harte welkom! 
Vul snel het contactformulier in.

Dauwtrappers

Welkom bij de Dauwtrappers! De jongste groep van Jong Nederland en tevens de leukste! De groep bestaat uit kinderen van 4 t/m 7 jaar. Elke zaterdag ochtend van 9:30 t/m 11:00 komen de kinderen gezellig bij ons spelen. 

Elke zaterdag ochtend wordt er een leuk en uitgebereid programma georganiseerd voor de kinderen met veel spellen en activiteiten. Niets is te gek voor ons! Van lekker rustig tekeningen maken tot leuke waterspellen buiten op het veld! Ook gaan we regelmatig met de kinderen op weekendje, waar we een mooi thema aan hangen met bijpassende activiteiten.

Bosrakkers

Onze op één na jongste groep zijn echte avonturiers in de dop.  De groep bestaat uit kinderen van 8 t/m 10 jaar en draait iedere zaterdag van 11.15 tot 12.45.  

Deze actieve groep speelt meer uitdagende spellen, maken creatieve knutsels en zijn niet te stoppen. Hoe meer kinderen, hoe meer plezier!

Banditos

Deze raddraaiers maken er ieder week weer een feestje van. Deze groep kinderen van 10 t/m 13 jaar draait wekelijks op woendagavond van 18.30 t/m 20.00. Het is een groep waar vollop verhalen verteld worden en je niet bang hoeft te zijn voor een saaie stilte.

De Kampioenen

De Kampioenen zijn onze oudste jeugd groep. Dit zijn de doorgewinterde veteranen, het merendeel is vanaf de Dauwtrappers lid.  Zij gaan ondertussen naar de middelbare school met een leeftijd van 13 t/m 17 jaar en draaien wekelijks op vrijdagavond van 18:30 t/m 20:00 groep.

Leiding

Wij, de Leidings, houden de Jong Nederland Zeilberg op allerlei manieren draaiend. De een is super met de kinderen, de ander verzint de meest creatieve activiteiten en sommigen regelen de zaken achter de schermen. Met z’n allen zorgen wij voor een leuke, gezellige maar ook zeker veilige en vrije omgeving voor onze leden om zichzelf te zijn en een super leuke tijd samen te hebben.

Contributie

Onze contributie wordt 2x per jaar geïnt, in april en in oktober.
De contributie voor een half jaar is:
Dauwtrappers:   
Bosrakkers:         
Banditos:           
Kampioenen:      
€25,-
€26,-
€28,-
€29,-

 

 

 

Stichting leergeld
De Stichting Leergeld voorkomt dat schoolgaande kinderen uit zogeheten minimagezinnen niet kunnen deelnemen aan het sociaal maatschappelijk leven op school en daarbuiten. De organisatie levert bijdrages aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur, maar ook aan schoolreisjes, excursies en de aanschaf van een fiets of computer. Stichting Leergeld kan ook helpen bij de contributie en bijdragen voor onze vereniging.

Meer informatie kunt u vinden op www.leergelddeurne.nl.

logo_leergeld1.png